Velkommen til Ladelund Rideklubs hjemmeside

Vi er glade for, du besøger vores side og vi håber, du finder den information, du har brug for. Skulle det ikke være tilfældet, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Efter statsministerens udmelding omkring Coronavirus har Ladelund Rideklubs bestyrelse besluttet
følgende:

Al hold undervisning aflyses fra og med torsdag den 12/03 til og med søndag den 29/03

Al privat undervisning skal aflyses fra og med torsdag den 12/03 til og med søndag den 29/03

Ridning skal fordeles i hallerne med max 4 ryttere i en hal.

Rideklubben vil stadigvæk være åben for opstaldere, medlemmer og parter.
Bestyrelsen anbefaler at der ikke gives hånd, eller anden fysisk kontakt, og der vakses hænder så ofte so muligt, når man opholder sig i Rideklubben.
Smede, saddelmager og dyrlæge er stadigvæk velkommen i rideklubben fra mandag morgen når herpes karantænen er ophævet.

I er velkommen til at kontakte Næstformand Morten Rønde på tlf. 29723854, hvis man har spørgsmål til dette.

Se flere billeder fra klubben